OORzaak

Hoorcentrum

Openingsuren :

 

Ma 09:00-12:00

14:00-18:00

Di op afspraak

Woe 09:00-12:00

14:00-18:00

Do op afspraak

vrij 09:00-12:00

14:00-19:00

Za 09:00-12:00

Zo gesloten

Service

Hoorcentrum OORzaak is uitgerust met hoogtechnologisch apparatuur om de aanpassing van een hoorapparaat zo goed mogelijk te laten verlopen. Met geavanceerde software worden de hoorapparaten ingesteld volgens uw gehoorverlies. Aangezien de gehoorgang bij iedere persoon verschillend is moeten er vaak nog correcties aangebracht worden. Daarom gebeurt een aanpassing van een hoorapparaat altijd in een paar sessies.

 

De FreeFit meettechnologie laat toe om deze correcties veel nauwkeuriger uit te voeren. Er wordt immers niet alleen uitgegaan van de subjectieve bevindingen van de patiënt. Door het plaatsen van een microfoon vlak voor het trommelvlies wordt de werkelijke versterking van het geluid door het hoorapparaat gemeten. Op deze manier wordt het effect van het geluid in de gehoorgang nauwkeurig gecorrigeerd volgens uw gehoorverlies.

Belangrijk om weten

Een voorschrift van de Neus-Keel-Oor arts geeft je recht op een proefperiode van minimum twee weken. Tijdens de proefperiode wordt je hoorapparaat regelmatig bijgeregeld tot zowel u als de audioloog tevreden zijn over het behaalde resultaat.

 

Er is geen aankoopverplichting tijdens de proefperiode. Je kan steeds kosteloos de proefperiode stopzetten.

 

Bijregelen van een hoorapparaat blijft steeds gratis, ook na aankoop van het hoortoestel. Het gehoor kan immers na enkele jaren opnieuw gedaald zijn zodat het hoorapparaat opnieuw moet bijgestuurd worden. Regelmatig controleren van de gehoordrempel is dan ook aan te raden.

 

Hoorapparaten zijn geavanceerde hulpmiddelen maar kunnen nooit het gehoorsverlies volledig opvangen.

 

Afhankelijk van de grootte van het gehoorverlies en de soort aanpassing (mono of stereo) betaalt uw ziekenfonds een forfaitaire bedrag voor de aankoop van uw hoorapparaat.

© 2015 OORzaak // designed by FOS4

 

NIEUWS

 

Hoorcentrum OORzaak

 

Opendeurdagen

22-25 november 2017

 

van 9:00 tot 18:00 uur.

 

Maak kennis met de nieuwe

Unitron TEMPUS hoorapparaten.

Reeds beschikbaar !

 

Oplaadbare apparaten :

Unitron

Phonak

GN-Resound

Hansaton

 

 

OORzaak werkt samen met topmerk pluggerz voor het afleveren van alle soorten gehoorbescherming

 

 

GRATIS Jaarlijkse lenteschoonmaak van hoorapparaten op

18-20-21-25-27-28 maart

alle merken welkom

 

bel 053/805.833 voor een afspraak