Kennismaking

Follow us:

Tel : 053 805 833

OORzaak

Hoorcentrum

OORzaak hoorcentrum

Wie zijn wij ?

Mijn naam is Bart Van Impe en woon al sinds mijn jeugd in Erpe-Mere. Ik ben een ervaren hoortoesteldrager (meer dan 40 jaar). Mijn audiologische kennis wordt technisch ondersteund door een vooropleiding als gegradueerde in de medische instrumentatie. Ik ben dus verantwoordelijk voor alle audiologische en technische taken in het hoorcentrum erkend door het RIZIV.


Verder ben ik nog gespecialiseerd in het uitvoeren van geluidsmetingen in bedrijven, scholen en kinderdagverblijven en het zoeken naar de gepaste gehoorbescherming. Ook ben ik gastlector aan enkele hogescholen.


De administratieve werking van het hoorcentrum wordt verzorgd door mijn echtgenote C├ęcile Verhaegen. Verder staat zij staat ook in voor de goede werking van het hoorcentrum op vlak van onderhoud van de hoorapparaten, verstrekken van informatie en uiteraard het scheppen van gezelligheid door koffie en versnaperingen.De hoortoesteltechnologie evolueert heel snel. De meeste hoortoestellen maken nu al gebruik van bluetooth of andere draadloze technologie om de spraakverstaanbaarheid te optimaliseren.  Ook worden de hoorapparaten steeds kleiner, geavanceerder en steeds nauwkeuriger instelbaar.


Deze website geeft u een antwoord op de meest gestelde vragen omtrent hoorapparaten, hulpmiddelen en gehoorbescherming. Voor meer gepersonaliseerde informatie bent u steeds welkom of vraag naar een gratis informatiebundel.

Kom gerust eens langs

welkom voor :

  • gratis gehoortest met advies
  • uitgebreid gamma hoortoestellen verkrijgbaar
  • gratis fijnregeling met Free-fit technologie
  • bijregeling en onderhoud van de meest gekende merken
  • aanpakken van oorsuizen met TRT of geluidsgeneratoren
  • gehoorbescherming, zwemdoppen en slaapdoppen met lektest
  • Trilwekkers, TV systemen en andere hulpmiddelen

Voor meer informatie :


bel naar 053/805833 voor een afspraak in het hoorcentrum of stuur een e-mail via ons contactblad